Du må ha nok måltider og drikke som allerede er kjøpt eller laget for å vare noen uker etter operasjonen før du går inn på sykehuset. Du bør ikke gjøre noen fysisk aktivitet i omtrent en måned etterpå, så ta deg fri fra jobben. Fortsett å lese for å finne ut mer om kirurgi.

For å sikre at din kosmetiske prosedyre blir utført av en utdannet fagperson, må du undersøke legens bakgrunn. Lær hvor de ble utdannet. Hva slags lisenser og sertifiseringer de har. Eventuell ekstra opplæring de måtte ha gjennomgått, og hvis det er noen registreringer av dem hos ditt lokale helsedepartement. Spør også legen hvor mange ganger de har gjort prosedyren du vil ha.

Kosmetisk kirurgi er normalt mye mer smertefullt enn de fleste forventer. Dette er fordi det vanligvis involverer sensitive kroppsdeler som ansiktsegenskaper eller bryster. Det er viktig å vurdere smertebehandling på forhånd. Du kan implementere en god strategi når du faktisk lider. Dette inkluderer venner og familie som kan ta vare på deg.

Vær oppmerksom på at alle operasjoner resulterer i arrdannelse og smerter etterpå. Mange blir ikke informert om hvor smertefull den postoperative perioden kan være. Du vil gro raskere hvis du er mentalt forberedt på smerter du opplever etter prosedyren.

Velg en kirurg i ditt lokale område. Hvis du har komplikasjoner eller trenger revisjon, vil det være lettere å gå tilbake til samme kirurg.

Ikke vær redd for å spørre plastikkirurgen om hva du vil be om. Mange føler at spørsmålene deres er dumme, og avstår fra å stille dem. Som pasient er det din rett å vite alt som skjer med helsen din. Uansett hva det er, spør plastikkirurgen!

Be plastikkirurgen din om å se før og etter bilder av pasienter, de har utført kirurgi tidligere. På denne måten kan du se hva slags arbeid de gjør og bestemme om denne kirurgen er riktig for deg. Hvis du ikke liker det du ser på bildene, kan du besøke en annen kirurg.

Før du starter operasjonen, er det fire hoved ting du trenger å undersøke. Du må sørge for at du forstår gjenopprettingsprosessen. Trinn to, lær om betaling og kostnad. Det er viktig å vite hvilket blodtap du kan forvente etter operasjonen og hvilke antibiotika du trenger for å bekjempe enhver mulig infeksjon. Du bør vurdere alle faktorene i operasjonen før du begår.

Vurder å få gjort din kosmetiske prosedyre i et annet land. Det kan være stressende å reise etter en prosedyre, men hvis kostnadene er en alvorlig bekymring, kan du kanskje spare opptil femti prosent ved å operere deg utenlands. Det er viktig å gjøre noen tunge undersøkelser hvis du bestemmer deg for å prøve det, for å finne en anerkjent klinikk for operasjonen.

Å sørge for å få rikelig med hvile og avslapning er et veldig viktig skritt etter enhver kosmetisk kirurgi. Ta litt permisjon på jobben i samråd med legen din og ikke gjør alvorlig fysisk arbeid etter operasjonen i minst en måned. Du vil få en god operasjon hvis du husker disse tipsene.